Kambozhalainen bensa-asema, hautajaiset ja hierontaa


 Pienen temppelikierroksen jälkeen oli aika palata Siem Reabiin ja arkeen. Uskomaton temppelialue teki vaikutuksen, jota ei voi unohtaa. Arki ja talot Kambotzassa tuntuivat kierroksen jälkeen kovin tavanomaisilta ja värittömiltä. Sille ei oikein löydä sanoja. Olisiko kyseessä jonkinlainen upeuskrapula? 

Mopotaksimme puksutteli viiden kilometrin matkaa takaisin kaupunkiin päin ja polttoaine alkoi loppua. Pysähdyimme paikalliselle bensa-asemalle. Se ei ollut ihan ABC eikä Shellkään. Paikallinen myyjä oli lorotellut lasipulloihin polttoainetta ja siitä se sitten kaadettiin mopon tankkiin sekä maksettiin käteisellä. 

Bensa-aseman koko myyntivarasto.
Bensan tankkaaja työssään. 
Kotikatu hotellille

Pääsimme hotellille ja samassa alkoi vieressä olevalta päätieltä kaikua rumpujen pärinää. Palasimme takaisin. Armeijan joukkuetta marssi hautakulkueena kantaen kuolleen kuvaa sekä keltaisia surukukkia mukanaan. Väkijoukko seurasi hautajaiskulkuetta hartaina ja valkoisiin pukeutuneina. Vainajan suku kulki mukana ruumisautossa. 



Hautajaisten seuraamisen jälkeen palasimme hotellille. Oli aika varata ja nauttia kambozalaisesta hieronnasta hotellin omassa spassa ja sitä ennen käydä hotellin harvinaisuudessa eli Harvian suomalaisessa saunassa. Siellä lämpötila oli tarkkaan 53 astetta eikä sitä saanut ylittää... 


Hotellin kylpytakissa saunaosastolla.


Valmiina pariskunnan hierontaan


Hotellin käytävillä oli tuoreita kukkia aina. 














"Kuumat löylyt" Harvian kiukaalla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vung Tausta Phan Thietin paratiisirannalle

Reppureissu Aasiassa alkaa Bangkokissa (ja viidenkympin villitys jatkuu)

Ho Chi Minhistä lentäen Thaimaan Phuketiin